6 maart, 2020

De maand februari van 2020 zal de geschiedenis in gaan als een maand met stormachtige weersomstandigheden. In totaal hebben we in de afgelopen maand met maar liefst vier verschillende stormen te maken gekregen.

En storm betekend bij Tempel Bouw dat we flink aan de bak moeten om onze verschillende opdrachtgevers, waarvoor we onze 24-uurs service afdeling en schade afdeling operationeel hebben, te bedienen.

In totaal hebben we de afgelopen maand meer dan 250 stormschade meldingen ontvangen. Variërend van schades aan daken, gevels, schuttingen en tuinen.

Bij de laatste storm zijn we door de afdeling bouw- en woningtoezicht van de gemeente Schiedam ingeroepen om een, bij een woning door het dak gevallen, schoorsteen weg te halen en het dak vervolgens af te dichten. In het geval dat de achterzijde van een woning dan alleen door de woning bereikbaar is moet er in de straat een flinke kraan worden opgesteld om de schade locatie te bereiken, hetgeen op de bijgesloten foto goed zichtbaar is.

De verwachting is dat we de komende maanden nog wel bezig zullen zijn met het herstellen van deze schades en de gevolgen hiervan door de vier verschillende stormen.