Tempel Bouw is door jarenlange ervaring met het onderhoud van het woningenbestand van woningbouwverenigingen en utiliteitsgebouwen dé expert geworden waar u op kunt vertrouwen. Vele opdrachtgevers schakelen ons ook in om het onderhoud na de oplevering van een nieuw gebouwd of verbouwd pand te doen. Logisch natuurlijk want wij weten precies hoe het pand in elkaar zit.

Voor Tempel Bouw betekent dit echter nog veel meer. Wij streven namelijk altijd naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Dat doen we door open en eerlijk te communiceren met onze klanten. Door ze te adviseren hoe iets op de beste manier en met de best passende technische middelen gedaan kan worden.

Het belang van onze klanten kan dus niet los gezien worden van ons eigen belang en dat realiseren we ons heel goed. Daarom zijn wij er ook echt trots op dat we na de bouw vaak voor het onderhoud van deze gebouwen worden ingeschakeld. En dat we voor opdrachtgevers waar we het onderhoud voor doen ook vaak weer nieuwe (ver)bouwprojecten mogen realiseren.

Natuurlijk doen wij ook graag het onderhoud van gebouwen die niet door ons gebouwd zijn. Niet alleen omdat we daar goed in zijn. Maar ook omdat dat ons telkens weer een nieuwe mogelijkheid biedt om een langdurige relatie op te bouwen.

Voordelen van goed onderhoud

Dat goed onderhoud van woningen en andere gebouwen grote voordelen biedt, voelt iedereen wel aan. Maar wat houdt ‘goed onderhoud’ nu eigenlijk in? Wat ons betreft, heeft geregeld en planmatig onderhoud onder andere de volgende voordelen:

  • De waarde van het gebouw blijft op een hoger niveau.
  • Het woongenot van een woning blijft in stand.
  • Het utiliteitsgebouw blijft een prettige werkomgeving.
  • De woning of het utiliteitsgebouw blijft een veilige omgeving.