Woningbouwcorporaties, professionele beheerders, beleggers en eigenaren van vastgoed en allerlei andere bedrijven die zich richten op een goede exploitatie van vastgoed. Veel van dit soort organisaties mogen we inmiddels rekenen tot onze vaste opdrachtgevers op het gebied van renovatie en verbouw.

Renovatie

Bestaande gebouwen en woningen zodanig aanpassen dat deze weer voldoen aan de eisen van deze tijd. Dat is de uitdaging die Tempel Bouw iedere keer weer aangaat bij haar renovatiewerkzaamheden. De tijd dat een gebouw dat enigszins verouderd is, zomaar afgebroken wordt om plaats te maken voor een nieuw gebouw is gelukkig voorbij. Er wordt steeds vaker gekeken welke aanpassingen er nodig zijn om het ‘oude’ gebouw een ‘nieuwe’ toekomst te geven. En daar zijn we bij Tempel Bouw blij mee, zeg maar rustig heel blij.

Wij zijn er namelijk al langer van overtuigd dat de hoeveelheid grondstoffen niet oneindig groot is. Dat de voordelen van een zogenaamde circulaire economie heel groot zijn. Dat een duurzame economie de toekomst heeft. Dat we ons moeten focussen op wat er wel mogelijk is met betrekking tot een pand in plaats van te concentreren op wat er allemaal niet mogelijk zou zijn. Onze ervaring is dat met vaak betrekkelijk eenvoudige ingrepen zo’n nieuwe toekomst van een gebouw goed te realiseren is. Dat Tempel Bouw, indien nodig, veel moderne technische ontwikkelingen kan toepassen, helpt daar ook zeker bij. Zo kunnen we prachtige gebouwen en woningcomplexen van onze opdrachtgevers wèl behouden en wordt het straatbeeld alleen maar diverser en interessanter.

Renovatie is één van onze activiteiten waar onze jarenlange ervaring volledig tot zijn recht komt. Samen met onze opdrachtgevers bespreken we de wensen evenals de mogelijkheden en onmogelijkheden. Daar zijn we eerlijk over naar u toe. Omdat we altijd streven naar een tevreden klant. Nu en in de toekomst.

Verbouw

Tempel Bouw richt zich met haar verbouwactiviteiten met name op zakelijke opdrachtgevers. Bij het verbouwen van panden komt onze jarenlange ervaring ons ook goed van pas. Onze kennis van moderne bouwtechnieken maar ook van de bouwtechnieken die vroeger werden gebruikt, zorgen ervoor dat we iedere verbouwing tot een goed einde kunnen brengen.

Vanaf het meedenken over het doel van een renovatie en of verbouwing tot en met de uiteindelijke inrichting van een pand willen wij graag als betrokken partner met u samenwerken. Dit kan zijn bij kleine verbouwingen van bijvoorbeeld een ruimte of afdeling tot en met de verbouwing van uw complete pand.