Tempel Bouw bestaat sinds 1903, is gevestigd in Schiedam en heeft circa 45 medewerkers in vaste dienst. We hebben een groot netwerk in de bouwwereld opgebouwd waardoor we vele sectoren van de vastgoedmarkt kunnen bedienen. De activiteiten van Tempel Bouw zijn vooral gericht op nieuwbouw van utiliteitsgebouwen en vrijstaande woningen, renovatie en verbouw, onderhoud, calamiteiten en 24-uur serviceverlening, schadeherstel en transformatie. Deze brede dienstverlening stelt ons in staat om vrijwel alle wensen van onze klanten goed in te vullen. Ons werkgebied ligt in hoofdzaak in Zuid-West Nederland.

Naast onze vestiging in Schiedam hebben we ook een vestiging in de Hoeksche Waard, in Zuid-Beijerland, en opereren vandaar uit onder de naam Brakel Bouw.

Het doel van Tempel Bouw is het realiseren van kwalitatief goede gebouwen voor de opdrachtgevers. Onze transparante communicatie is gericht op het opbouwen van langdurige relaties met onze opdrachtgevers en andere partijen. We voelen ons dan ook echt betrokken bij de projecten van onze opdrachtgevers. Net zo als wij ons betrokken voelen bij de maatschappelijke ontwikkelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van verduurzaming.