Sinds 2021 is aannemingsbedrijf v.d. Tempel B.V. gecertificeerd volgens de ISO14001:2015. De ISO14001 betreft een milieu managementsysteem. Door volgens milieumanagement onze processen in te regelen wordt de duurzaamheid binnen onze organisatie nog beter gewaarborgd.

In tijden waarbij het milieu en het klimaat belangrijke onderdelen zijn van onze samenleving hebben wij besloten ons hier als bedrijf ook extra voor in te zetten.  Zo draagt ons bedrijf nog beter bij aan duurzaamheid en energiebesparing.

 

Wat houdt dat voor u in ?

Het geeft u de zekerheid dat milieuzorg een belangrijk item is binnen Aannemingsbedrijf v.d. Tempel B.V. Onze medewerkers weten hoe te handelen als er zaken zijn die niet goed gaan en het milieu aangaan. Waar technisch mogelijk werken wij met materialen die het milieu zo min mogelijk belasten. Ook zien we toe op onze afvalstromen en proberen we overgebleven materialen her te gebruiken zelf of door middel van onze samenwerking met Irado welke materialen van ons ontvangt om deze via een speciale locatie aan te bieden bij de consument.

 

Wat is ISO14001 ?

De ISO14001 is de internationale standaard voor milieumanagement, een norm voor een milieuzorgsysteem. Hiermee is een milieubeleid binnen ons bedrijf ontwikkeld en kunnen de milieurisico’s van onze bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden. Deze certificering sluit goed aan bij onze CO2 certificering en FSC certificering.

De ISO14001 is na de ISO9001 de meest gebruikte management standaard. Het milieu managementsysteem bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Context van de organisatie
  • Leiderschap
  • Planning
  • Ondersteuning
  • Uitvoering
  • Evaluatie van de prestaties
  • Verbetering

 

Download hier het ISO14001:

Certificaat ISO 14001