Calamiteiten

Vrijwel niemand staat er wel eens bij stil wat er in het geval van een calamiteit allemaal geregeld moet worden. Of wat de consequenties nu echt zijn als er schade ontstaat aan woningen en andere gebouwen zoals scholen, fabriekshallen en kantoorpanden. Een lekke gasleiding, een gesprongen waterleiding, inbraakschade, waterschade door ontbrekende dakpannen of een brandschade. Het gebeurt. En er gaat vrijwel geen dag voorbij zonder dat dit soort calamiteiten ergens in het land gebeurt.

De gevolgen van een calamiteit kunnen enorm zijn. Mensen die bijvoorbeeld door een brand opeens geen dak meer boven hun hoofd hebben en volledig aangewezen zijn op de hulp van buren, vrienden en familie. Die al hun bezittingen letterlijk in rook hebben zien opgaan. Of een fabriek die niets meer kan produceren vanwege ernstige waterschade. Dit is niet alleen heel vervelend maar het heeft ook grote consequenties voor de bedrijfsvoering want het betekent ook dat er geen omzet meer behaald kan worden. En dat gedurende een nog onbekende periode. Het gevaar bestaat ook nog dat dit klanten gaat kosten.

Het is dan uiterst belangrijk dat er zo snel mogelijk iemand aanwezig is om de mogelijke verdere gevolgen van de schade te beperken. Iemand met de juiste expertise en ervaring om de juiste vervolgstappen te nemen. Iemand die op de hoogte is van de lokale situatie, regelgeving en de juiste contacten snel weet te leggen. Iemand die op de hoogte is van de relevante wetgeving in specifieke gevallen zoals de aanwezigheid van asbest. En iemand die zich ook bekommert om de getroffenen die zich vaak geen raad meer weten. Onze goed opgeleide medewerkers zullen u altijd met raad en daad bijstaan.

24 uurs service

Voor de klanten van onze verzekeringspartners en onze vaste bedrijfsmatige relaties hebben wij een 24 uursservice dienst. Deze dienstverlening wordt aangestuurd en uitgevoerd door vaste eigen medewerkers, aangevuld met vaste leveranciers en onderaannemers.

Eén telefoontje naar Tempel Bouw en wij komen direct voor u in actie! We zijn 24/7 bereikbaar en dat gedurende het hele jaar.