Niemand wil het meemaken maar het kan zomaar gebeuren. Een lekkend dak of een gesprongen waterleiding. Een uitslaande brand of schade door een herfststorm. Het is niet leuk maar het kan iedereen overkomen. Dat weten we bij Tempel Bouw ook. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het herstellen van schades.

Tempel Bouw heeft inmiddels een jarenlange ervaring in het herstellen en beperken van schade. Onze organisatie is dan ook ingericht op het snel kunnen reageren op een schademelding om nog erger te voorkomen. Of het nu gaat om noodhulp en bereddering of het compleet en definitief herstellen van een schade. Wij staan klaar voor u. En niet alleen voor grote schades maar ook voor kleine schades, ongeacht de oorzaak.

Een snelle reactie op een schademelding is voor alle betrokkenen belangrijk. Hoe eerder Tempel Bouw immers betrokken wordt bij de schade hoe groter de kans is dat wij de schadelast kunnen beperken. Dat is natuurlijk in het belang van de verzekeraar. Maar dit is zeker ook in het belang van bijvoorbeeld de gebruikers van een bedrijfspand of de bewoners van een huis. Onze medewerkers realiseren zich heel goed hoe groot de negatieve impact van schade kan zijn op de verzekerden. En dat correct en op een transparante manier communiceren met de betrokkenen veel mogelijke problemen kan voorkomen.

Tempel Bouw werkt in het kader van schadeherstel al jarenlang voor en met grote verzekeraars en expertisebureaus. Denk bij verzekeraars aan Achmea, waar o.a. FBTO, Centraal Beheer, Interpolis, Zilveren Kruis en Aegon onder vallen. Deze ervaring en langdurige relatie zorgt er mede voor dat wij snel kunnen schakelen met verzekeraars en expertisebureaus.

 

Aegon_logo_digital_September2019

https://www.aegon.nl/particulier/verzekeren/woonverzekeringen