Utiliteitsbouw

Tempel Bouw heeft op het gebied van utiliteitsbouw een ruime ervaring. Onze opdrachtgevers waarderen daarbij vooral onze transparante communicatie. Ook het meedenken met en het ontzorgen van onze opdrachtgevers dragen ertoe bij dat Tempel Bouw al jarenlang steeds weer door of via bestaande opdrachtgevers opnieuw gevraagd wordt om samen projecten uit te voeren. Vanaf het nadenken over de aankoop van een stuk grond tot en met de uiteindelijke inrichting van een pand willen wij graag als betrokken partner met u meedenken.

In de utiliteitsbouw is kennis van regelgeving alsmede de technische kennis van de vele uiteenlopende technieken absoluut noodzakelijk. Dat Tempel Bouw die kennis in huis heeft, blijkt wel uit de vele uiteenlopende gerealiseerde bouwprojecten die wij mochten realiseren.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden in utiliteitsprojecten? Neem contact op met één van onze specialisten voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Zelf uw villa laten bouwen

Als u de mogelijkheid hebt om zelf uw nieuwe woning te laten bouwen dan wilt u natuurlijk wel dat alles goed gaat. Onze vestiging in de Hoeksche Waard, Brakel Bouw, biedt u diverse mogelijkheden om u daarmee te helpen. Dat doen wij niet alleen. Samen met onze partners hebben we alle mogelijkheden in huis om u van het eerste begin tot de oplevering van de woning te helpen. En ook daarna kunt u altijd een beroep op ons doen.

Livingstone

Eén van onze partners is Livingstone. Deze organisatie ontwerpt en bouwt al sinds begin jaren ’80 villa’s voor particulieren. Livingstone laat niets aan het toeval over en heeft daarvoor zelf een bijzonder innovatief bouwsysteem ontwikkeld. Brakel Bouw is er trots op om al jarenlang een belangrijke partner van Livingstone te zijn. Net als Brakel Bouw heeft Livingstone het open en persoonlijke contact met haar klanten hoog in het vaandel staan. Op die manier is het namelijk mogelijk om met alle persoonlijke wensen van haar klanten rekening te houden en kan de best mogelijke klantervaring gerealiseerd worden. Door de langdurige ervaring van Livingstone kan zij, samen met Brakel Bouw, u volledig ontzorgen. Er komt immers al genoeg op u af als u zelf uw villa laat bouwen.

De zekerheden van Brakel Bouw en Livingstone

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor Brakel Bouw en Livingstone. En die kwaliteit moet gecombineerd worden met een goed georganiseerd bouwtraject tegen een redelijke prijs. Tijdens het gehele bouwproces – en erna – kunt u een beroep op ons doen. Wij realiseren ons namelijk heel goed dat u geen expert bent als het gaat over het bouwen van uw nieuwe woning. Dat zijn wij wel. Daarom hebben Livingstone en wij een aantal zekerheden voor u ingebouwd in het hele bouwtraject. Zekerheden die er voor uw belang zijn. Een voorbeeld van zo’n zekerheid is dat Brakel Bouw en Livingstone altijd onder de garantie van Woningborg bouwen. Zo garanderen wij u dat uw villa op professionele wijze wordt gerealiseerd.

Maatwerk of 1 van de 50 basisontwerpen?

U kunt kiezen voor 100% maatwerk bij het ontwerpen van uw nieuwe villa. Maar u kunt ook inspiratie opdoen door de basisontwerpen van Livingstone te bestuderen. Deze basisontwerpen kunnen vervolgens naar eigen smaak aangepast worden. In persoonlijke gesprekken worden uw wensen en ideeën uitgebreid besproken. En zult u veel vragen van Livingstone moeten beantwoorden. Vragen waar u mogelijk zelf nog niet aan gedacht hebt. De lichtinval in de woning of de stand van de zon ten opzichte van de kavel bijvoorbeeld. Door de ervaring van Livingstone worden uw persoonlijke wensen optimaal verwerkt in het ontwerp. Ook als u samen met anderen een aantal woningen wilt laten bouwen, het zogenaamde Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO), dan kunt u een beroep doen op Livingstone.

Ervaar zelf de mogelijkheden om uw eigen villa te laten bouwen! Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.