Het internationale FSC® keurmerk verzekert dat grondstoffen voor houtproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties bevelen FSC® aan. Dat beleid wordt door ons volkomen onderschreven. Op donderdag 27 oktober 2016 hebben wij een audit ondergaan teneinde dit certificaat te kunnen behalen. Het eindoordeel van de auditor was positief en inmiddels is het certificaat aan ons uitgereikt.

Met de keuze voor het gebruik van FSC® gecertificeerd hout bij de bouw en renovatie van uiteenlopende projecten, dragen wij bij aan een duurzame toekomst voor de gebieden waar het hout wordt gewonnen. Met het gebruik van FSC® hout weten we zeker dat bossen in stand blijven en dat er ook voor toekomstige generaties hout beschikbaar blijft. Het keurmerk biedt ons als aannemer, en natuurlijk ook onze opdrachtgevers, de garantie van duurzaamheid.

Over de beschikbaarheid en kwaliteit van FSC® hout kunnen we kort zijn: minstens zo goed als het hout dat we in het verleden gebruikten en voor alle benodigde toepassingen verkrijgbaar.

Download hier het certificaat:

FSC® certificaat

Licentienummer Aannemingsbedrijf v.d. Tempel B.V.: FSC-C117145.

Meer weten over FSC®-hout, de herkomst en de certificering?

Bekijk dan de video

http://www.youtube.com