Aannemingsbedrijf v.d. Tempel is in het bezit van het duurzaam keurmerk GroenGedaan!. GroenGedaan! staat voor reparatie, herstel en onderhoud op een duurzame manier. Een bedrijf met het keurmerk Groengedaan! repareert, herstelt en/of voert onderhoud uit op een milieuvriendelijke manier.

Wij gaan bewust om met grondstoffen, verbruiken minder energie, zorgen voor duurzame inzetbaarheid van de medewerkers, gebruiken geen middelen die onnodig schadelijk zijn voor het milieu of de gezondheid van de medewerkers en de klant, voorkomen verspilling en bevorderen hergebruik.

Wat houdt dat voor u in ?

Eigenlijk niets. Want het onderhoud of de reparatie duurt niet langer, is niet duurder en is van hoge kwaliteit. Wel bent u ervan verzekerd dat u te maken heeft met een duurzaam bedrijf dat een bijdrage levert aan een betere samenleving en een beter milieu.

 

Wat is GroenGedaan!

GroenGedaan! is een duurzaam keurmerk welke wordt gecertificeerd door de stichting Duurzaam|Herstel. Deze stichting is een initiatief van verzekeringsmaatschappijen, fleetowners, de ANWB, gemeenten, woningcoöperaties, leasemaatschappijen en de overheid. Ze is operationeel in Nederland, België en Luxemburg. De stichting biedt de consument en opdrachtgevers de mogelijkheid om met onderhoud en reparaties bewust te kiezen voor een duurzaam bedrijf. De onafhankelijke positie van de stichting staat er borg voor dat de bedrijven objectief worden getoetst en dat de eisen ambitieus zijn, zonder compromissen, politieke belangen of greenwashing. De stichting heeft geen winstoogmerk.

De eisen waaraan de bedrijven moeten voldoen, worden beheerd door de Colleges van Deskundigen. Hierin zijn verzekeraars, leasemaatschappijen, fleetowners, de ANWB, woningcoöperaties en gemeenten vertegenwoordigd. Uiteraard hebben ook vertegenwoordigers van de gecertificeerde bedrijven zitting in de colleges.

Naast het toetsen van de bedrijven, ondersteunt de stichting Duurzaam de bedrijven ook bij een duurzame bedrijfsvoering. Met advies, tools en faciliteiten.

De audits worden uitgevoerd door geaccrediteerde auditorganisaties, zoals DEKRA, Corbo en KIWA.

 

Download hier het GroenGedaan! certificaat:

Certificaat Groen Gedaan!