14 maart, 2020

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM

Tempel Bouw volgt het advies van het RIVM op. We nemen preventieve maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. We doen wat mogelijk is om onze dienstverlening op een goede en verantwoorde manier voort te zetten. Hieronder leest u wat dat betekent. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Onze medewerkers schudden geen handen en houden afstand van gesprekspartners.

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen heeft Tempel Bouw haar medewerkers geïnformeerd over het advies van RIVM:

  • Bij (milde) verkoudheidsklachten, niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of een verhoging tot 38 graden: blijf thuis en beperk (sociale) contacten
  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden.

Bereikbaarheid

Tempel Bouw is telefonisch (010 426 49 30) en digitaal bereikbaar (info@tempelbouw.nl).

Hoewel wij ons best doen de gevolgen van eventuele ziektegevallen op te vangen kan dit mogelijk gevolgen hebben voor onze bereikbaarheid. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

 

Een afspraak bij u thuis gaat, in principe, gewoon door

Heeft u een afspraak bij u thuis, bijvoorbeeld voor een reparatie? Dan gaat de afspraak in principe gewoon door. Wel vragen wij u vooraf of u griepklachten heeft of dat u in een risicogebied bent geweest. In dat geval plannen we in overleg met u een nieuwe afspraak.

Reparaties kunnen vertraging oplopen

Het kan gebeuren dat we, door zieke medewerkers, minder collega’s beschikbaar hebben om naar afspraken te komen. Daarom hebben spoedeisende werkzaamheden nu voorrang.