Transformatie

B&B Zeeland en Meer

Plaats
Kamperland

Expertise
Transformatie

In Kamperland hebben wij voor de familie vd Vinden de bestaande zogenaamde watersnood boerderijk omgebouwd tot een fraai en gezellige B&B bestaande uit vier kamers, een vergaderruimte en daarnaast nog een kookstudio. Gezamenlijk met installatie bedrijf van Rennes hebben wij de complete verbouwing georganiseerd en uitgevoerd.

Binnen verbouwing Mundo de Kickerhoff

Plaats
Spijkenisse

Expertise
Transformatie

In opdracht van kinderopvang Mundo hebben we afgelopen periode een nieuwe buitenschoolse opvang locatie mogen realiseren in Spijkenisse.
De bijeenkomstruimte van de plaatselijke voetbalvereniging heeft ruimte gemaakt voor een kleurrijke karakteristieke BSO locatie van Mundo.

Vaccinatie locatie Vlaardingen

Plaats
Vlaardingen

Expertise
Renovatie & verbouw

Het formeren van een ingang en een uitgang bij de Olivier van Noortlaan 120 te Vlaardingen
Vaccinatie locatie in samenwerking met Gapph vastgoed en in opdracht van de GGD en gemeente Vlaardingen

Transformatie bankgebouw tot hotel

Plaats
Den Haag

Expertise
Transformatie

Voor UBM Kneuterdijk BV dat onderdeel is van UBM development mogen wij het voormalige ABN Amro bankgebouw gaan transformeren tot een modern en eigentijds hotel. Het is de bedoeling dat het hotel vanaf begin 2021 in gebruik zal worden genomen.

Transformatie Christus Koning Kerk

Plaats
Rotterdam

Expertise
Transformatie

Transformatie boerderij Zuid-Beijerland

Plaats
Zuid Beijerland

Expertise
Transformatie

In opdracht van een particuliere opdrachtgever zijn wij bezig met de transformatie van een boerderij tot een woonhuis. Onderdeel van de werkzaamheden is het naar de huidige maatstaven isoleren van het dak, de wanden en de vloer van het bestaande pand. De opdrachtgever heeft er tevens voor gekozen om het dak te voorzien van geïntegreerde zonnepanelen en zonnecollectoren.

Herontwikkeling Klimopschool in 18 appartementen

Plaats
Schiedam

Expertise
Transformatie

Opdrachtgever: v.d.Tempel Vastgoed B.V.
Architect: Rappange & Partners
Plaats: Den Haag
Locatie: Hulststraat

Herhuisvesting GustoMSC Schiedam

Plaats

Expertise
Transformatie

In opdracht van GustoMSC uit Schiedam is de voormalige timmerloods van Wilton Fijenoord door ons omgetoverd in een schitterende kantorenlocatie met ondergelegen parkeergarage. Dit werk is in zeer korte tijd uitgevoerd.

Transformatie Schaatsbaan

Plaats
Rotterdam

Expertise
Transformatie

In opdracht van Schaatsbaan CV transformeren wij een bestaande kantoor- en schoolgebouw in de directe nabijheid van het centraal station van Rotterdam tot 42 appartementen.